belimo stellantrieb için ürünler (2)

Château Tour Birol "Biorol"

Château Tour Birol "Biorol"

Yorum Côtes de Bourg appellasyonunun kalbinde, çok engebeli arazisi nedeniyle "küçük Girondine İsviçresi" olarak adlandırılan bu bağ, ayrıcalıklı bir terroir üzerinde uzanmaktadır. Bağların çoğu yamaçlarda dikili olup, Bordeaux bölgesinin geri kalanına göre %10 daha fazla güneş ışığı sağlayan bir mikro iklimde, güney/güneybatı yönünde optimal bir maruz kalma avantajına sahiptir. Bu güneş ışığı, killi-kireçli topraklarla birleşerek yuvarlaklık ve karakteri bir araya getiren sıradışı şaraplar yaratma imkanı sunar. 2010 yılında, büyük bir şarap üreticisi ailesinin torunları olan Damien ve Anaïs Labiche, deneyimlerini birleştirerek amcalarının Château Tour Birol'ün sahibi olduğu 10 hektar bağı devraldılar. Bugün, petit verdot, caménère, merselan ve küçük taneli muscat gibi sıradışı üzüm çeşitlerinden oluşan 35 hektar bağı işletmektedirler. Üzüm Çeşitleri: Merlot (100%) Üretici: Labiche Ailesi, Samonac (33710) Formatlar ve Ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı Karton - 2020
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

Yorum Château Le Bruilleau, dört nesildir aile mülkü olan bir mülk olup, Nadine ve Serge Bedicheau tarafından yönetilmektedir. Şaraplık arazisi, Bordeaux bölgesindeki Pessac-Léognan appellasyonunda, 2 hektar beyaz üzüm ile birlikte on hektardan fazla bağa sahiptir. Château Le Bruilleau'da, hasatlar elle yapılmakta ve tüm bağlar en iyi bakımlardan faydalanmaktadır. Şarapların olgunlaşma süresi en az 12 aydır. Pessac-Léognan appellasyonundaki büyük mülkler arasında küçük bir işletme olan Château Le Bruilleau şarapları, kaliteleri nedeniyle basın tarafından düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Tadım Olgun kırmızı ve siyah meyvelerin güçlü aroması, deri ve sedir notaları ile dolgun bir burun, belirgin ve iyi yerleşmiş tanenler ile güzel bir uzunluk sunmaktadır. Duruşu var. Üzümler: Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%) Üretici: Saint-Médard-d'Eyran (33650) Bédicheau Ailesi Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2018